Top

Levering & Retour voorwaarden

Levering & Retour voorwaarden

Wil je iets retourneren of ruilen dan is dat bij spaansekleding.nl geen probleem. Bij ons heb je het recht om binnen een termijn van 30 dagen de producten te retourneren of te ruilen.
Het eerste wat u moet doen is ons per e-mail op de hoogte stellen van de retour of ruiling.
Bij ruiling graag laten weten welk artikel in welke maat u wenst te ontvangen.
Nadat wij uw mail hebben ontvangen, ontvangt u van ons een mail met daarin een link. Hiermee wordt de procedure in gang gezet.

Bij ruiling sturen wij u het nieuwe artikel gratis op, de kosten van retourzending zijn wel voor u zelf.
Uiteraard mogen de artikelen niet gebruikt of gedragen zijn en dienen zij vrij te zijn van gebruikssporen. De artikelen moeten worden geretourneerd in de verpakking waarin u de producten aangeleverd hebt gekregen.

Zodra wij uw retour in goede orde hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging per email en wordt het verschuldigde bedrag, afhankelijk van de gebruikte betaalwijze, op uw rekening overgemaakt. Retouren worden dezelfde dag nog in het verwerkingsproces opgenomen.
Het terugstorten van het restitutie bedrag vindt plaats na het ontvangen van de teruggestuurde goederen. U kunt het restitutiebedrag binnen 7 dagen op uw rekening terug verwachten.

Wij verzoeken u vriendelijk om onze artikelen met zorg te behandelen. U mag de producten beoordelen zoals dat in een winkel ook mogelijk is.

# Voor schoenen geldt, deze te passen op vloerbedekking.
# Voor jurken geldt, deze te retourneren met de originele aangehechte labels.

Indien tijdens het beoordelen van het product schade wordt aan gebracht is de klant verantwoordelijk voor deze waardevermindering.